суботу, 17 вересня 2016 р.

Тренінг «Енергоефективне управління муніципальними будівлями»


 12-16 вересня у м. Бердянську пройшов тренінг «Енергоефективне управління муніципальними будівлями» за підтримки проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. На даний захід було запрошено спеціаліста КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР – Жука Олександра Анатолійовича.
Тренінг був розрахований на фасіліті-менеджерів бюджетних закладів та установ, а також фахівців з інженерних і господарських питань управлінь і відділів освіти та охорони здоров’я.
Захід провели німецькі та українські тренери: Вольфганг Індервіз, Райнер Молль, Олександр Мороз.
Під час тренінгу розглядалися питання: система енергоменеджменту, неінвестиційні енергоефектинві заходи та енергоефективна оперативна експлуатація будівель, експлуатація муніципальних будівель відповідно до вимог державних стандартів, будівельних норм і правил України.
Спеціаліст нашого закладу отримав навички проведення презентацій та модерування для подальшого розповсюдження набутого досвіду. По закінчення тренінгу усім учасникам було видано сертифікати про участь у заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар