вівторок, 21 березня 2017 р.

Співпраця із ЗОІППО


 21 березня 2017 року у Запорізькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти учасниками енергокоманди проекту "Школа енергії 2.0" було проведено діалогову зустріч з вчителями географії та економіки Запорізької області. Заняття пройшло у розрізі спецкурсу екології з теми: "Через школу - до нової культури енергоспоживання". Активна співпраця відбулася завдяки заступнику завідувача кафедри дидактики та методів викладання природничо-математичних дисциплін Коржу Олександру Павловичу та викладачеві навчального відділу Савіч Ірині Олександривні, які запросили вихованців школи-інтернату "Джерело" та надали змогу презентувати діяльність енергокоманди для освітян Запорізької області.

Педагогам було презентовано проект "Школа енергії 2.0", ознайомлено із технічними пристроями, матеріалами, які були напрацьовані під час реалізації проекту, анонсовано роботу шкільного сайту проекту, продемонстровано скрайбінг-ролик "Еко-десерт".

У вчителів з'явилося безліч запитань щодо подальшої співпраці з енергоаудиторами у рамках реалізації проекту у Запорізькій області.
Задля практичного втілення низки заходів педагогів деяких шкіл запрошено на тематичні дні енергії, що проходитимуть у квітні у школі-інтернаті "Джерело".

Немає коментарів:

Дописати коментар